Кулинарный блог Flagrantedelisia. Его автор Leonor de Sousa Bastos а фотограф Miguel Coelho. ***
Caramels Makes 80: 50 g cream (35% fat) 380 g sugar 350 g corn syrup 30 g butter, softened Prepare a silpat or line a baking sheet with parchment paper and grease. Place a greased rectangular bottomless pan over the silpat. Bring the cream to boil. Melt the corn syrup over low heat, add the sugar and let it caramelize. Combine with the butter and the hot cream. Let the mixture reach 117ºC. Remove from heat and pour into the pan. Let it cool down and cut in small pieces. Wrap each caramel with thin plastic paper. Store in a box on a dry place. ***
Вкусняшки
16:50, 1 февраля 2010
Автор: NeStandart
Комменты 24
ушла в холодильник за мороженым))
ВКУСНОТИЩЩЩААА!
OMG, я захлебнулась слюнями)))))))
Прошла по ссылке чуть с ума не сошла, никогда не смогу такое сотворить! Вспомнила ссылку,кот мне прислали на блог одной кулинарной затейницы))Девушки,если кто поел не смотрите-пропадет аппетит надолго)))Можно в целях похудения разве что)) http://scribbler.ru/community/blog/ 61/showRecord/551
Нет, ну вы издеваетесь, да?! Я же не обедала!! Скоро привращусь в мишку - буду сосать лапу))) А вообще невероятно красиво и аппетитно (уж поверьте моему пустому желудку))))